you believed me in every single lie

Yoo! Idag har hittills varit värdelös, kikat en värdelös film och bara degat. Men nu sitter jag o kikar Greys så bättre blir det knappt! Eller jo det blir ju det, för efter greys ska jag dra till Jassie och umgås med henne, Amra och Joel! See ya!

Gummi-bear_large

dagens låt



Skööön låt. Och fett cool video!

para-para-paradise, everytime she closed her eyes

Okeej så städningen idag kom inte längre än till nybäddat .. tog o tankade lite och gjorde bättre ordning i "Downloads"-mappen istället hehe. Ska ta nya tag nu! Och sen kika nån film när jag är klar, Waiting for Forever frestar .. är en sucker för romantiska filmer. Egentligen för skräckfilmer också, men inte ensam youknow ;)  . Langar en random bild igen haha, har inga bilder :( See ya!


just go with it

Cha bloggen! Skön ....(vad äre för dag?! right!) ... söndag! Har precis bäddat nya sängkläder. Har shuffle mode på en gammal spotify lista, "Who's that chick" med David Guetta och Rihanna just nu, partey haha! Ska fortsätta göra rummet lite finare nu .. see ya!


Random bild hihi, so freakin' cute!!

Dagens låt



Kelly Clarkson – Mr. Know It All

you don't know a thing about me

Cha bloggen! Haft tråkigaste dagen idag. Vaknade waaaay too late. Har kikat några greys avsnitt, beställt hem pizza (standard.. suck) och kikat lite tågbiljett priser. Blir Uppsala på torsdag :D taggad hihi!

Nu försöker jag bestämma om jag ska ut på promenad eller fortsätta bli fet framför tvn hehe. Kanske skulle gå till supersol och sola lite? Ja tar o gör det :D så kan jag gå förbi hos mamma o boka tågbiljetter också :) Bye!


Bild tagen i Uppsala (a)

Today. Hoy. Idag.

Tja bloggen! Dagen har bestått av skola och träning (!). Började med ett spanska prov som gick uselt, lunch och sedan chill mattelektion. Sen drog jag till badhuset och simmade 1.5 km. Efter det hade jag tänkt sola men det hanns inte med. Gick till lägenheten och chillade ett tag med några singoalla blåbär vanlij kex *yummiiiiiie*. 17 började dansen, va ganska sliten efter simningen så körde inte så hårt hehe. På kvällen har jag bara suttit och kikat tv/spelat spel på telen. Skulle ha behövt plugga till nauturprov som är imorgon men tar de under dom lektionerna som kommer före istället! Time to sleep nu, bye!


Bild från sist jag var i Uppsala. Planerar att ta en liten tripp dit under höstlovet nästa vecka! :D

Dagens låt



Daughtry – Crawling Back To You

More like en av årets låtar, hörde den visserligen för bara nån dag sen men Daughtrys låtar brukar come to stay för mig.

i'm doing all right till i close my eyes ant then i see your face and there's no surprise ....

Cha bloggeen! Har nyss kikat älskade Greys <3 Nu måste jag plugga spanska, prov imon och inte har jag pluggat nått heller... Sen Naturkunskapsprov på fredag där jag kan typ 1% av de vi behöver kunna. 

Haha fan vilken tid de tar o få ihop ett blogginlägg. Skriver en mening - wordfeud notis ploppar upp på telen. Skriver en till mening - nånting händer på tvn. En trejde mening - reklam från nån intressant sida som man går in på. Haha orka kunna fokusera liksom ;) 

Okei tvn blev intressant igen .. haha nu avslutar jag detta med en bild. Tog en massa egopics under min mestadels forever alone tripp i stockholm. 



New in


3 par jeans / crocker


Stövlar / canada snow



Stickad tröja / zara



Kängor, varmfodrade / skopunkten

Jeansen och stövlarna köptes i lördags. Tröjan och kängorna hittade jag i Stockholm idag!

stockholm

Cha bloggen! Är på klasstripp i stockholm, tappade dock bort allt trevligt folk så har gått runt själv i en timme, köpte ett par skor och sitter nu på ett fik o myser :D Om en timme ska jag ha tagit mig till moderna museet för nån visning, vet inte ens vad som finns där. Sen nått annat museum som jag heller inte vet va de innehåller :( men det kan la bli intressant :) Bye!


keep swimming, keep swimming!

dothelittlethings:  &lt;3 Dori

Im not gonna move.

När jag ändå inte har något o göra kan jag blogga lite mer kom jag på, till expempel om igår. Inte för att det är så mycket att berätta om men har man tråkgit så har man.
Skulle åka från skolan klockan 8, blev lite krångel då Emelie va kvar i skolan när bussen åkt haha .. fick vända, men kom iväg typ kvart över iaf. Halvsov hela vägen till typ .. utanför Bollnäs? Gick i kanske 30 min för o komma upp på ett berg. Drygaste. Skaplig utsikt tho. 


Sen blev de lite mer bussåkning. Till nån typ camping där vi stannade för o äta mat. Alla va grymt hungrig så de satt bra. Seen meer bussåkning. Till Iggesund. Va in på deras vidrigt luktande pappersfabrik eller vare heter. Inge kul ställe o ta bilder på heller så har inge sånna. 

Åkte sen lite utanför Iggesund typ till nån grotta som man kunde klättra ner i. Va skithala stenar och väldigt trångt hela vägen tho så jag stannade ovanför :) Kände att det va better safe than sorry som gällde där hehe. 



När vi äntligen kom tillbaka till skolan vid typ kvart i 6 hoppade jag på en ny buss o åkte hem. 


Kom hem och gjorde middag till mig o bror. Spaghetti och köttbullar, komplicerade grejjer ;). Sen vart jag "släpad" av slappo till Donken. Satt där i en halvtimme lr nå o tjocka. Drog även till Ica och köpte en hög med Kinder maxi (till dagens frukost/lunch bland annat..). Cyklade sen tillbaka till Jassie och kikade ett par avsnitt av Greys anatomy season 4. Cyklade hem typ 22.

Tråkigaste inlägget haha .. nu är de iaf bara 1.5 timmar kvar till lektion ...

I feel my heart start beating to my favorite song

Tisdag igen då, fan va fort tiden går ... Vaknade 9, hade lektion 9.30. GG. Kom bara 5 min sent tho så de gjorde inte så mycket. Hade nog kommit i tid om jag inte fått för mig helt plöstligt att jag ville fota hur mitt hår såg ut bakifrån?! Haha, baad idea. Fick inte ens nå bra bilder ...

Har lektion igen om typ 2 timmar, har engelska och ska kolla på film, chill :) Tills dess ska jag bara sitta här, vid bordet jag o Jassie kallar kontoret, njuta av lite kinder maxi och tänka att jag ska plugga "snart". Och lyssna på skön musik såklart! T.ex. dessa; 
Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall <3
The Script – The Man Who Can't Be Moved
James Morrison – I Won't Let You Go


*Klick. Klick. Klick. Klick. Klick. Klick. Klick. Klick. Klick. Klick. Klick.* "Yey, denna bilden går o använda!" Haha, bra dag ..

Mobilbloggish - "äventyr" i skogen

Cha bloggen! Är i Hälsingland, har nyss gått upp o ner för nått berg. Vilken kondition man har alltså .. haha, måste bli ändring på de :) sitter i bussen nu igen, ingen aning vart vi är på väg tho. Är btw fett sugen på Cherry coke, preferably i Uppsala, gärna med lite sol. Som på bilden!


RSS 2.0