audi A6

Kom hem från skolan igår vid 13 och hade tråkigt så jag satte mig o leta bilar. På typ 5 olika sidor. Hittade några som va OK men då fanns dom i Lund bara för det haha. Sen kommer man in på blocket och ser en skitfin och billig (!) audi. Ringde mamma och hon skulle komma hem 16. Var rastlös som fan under den 1.5 timmen jag vänta på henne. När hon kom hem visade jag henne annonsen, hon kollade igenom den, hittade telefonnummret och ringde och sa att vi skulle komma och titta på den. Jag hittade den då den legat uppe i 10 min så vi var först på och det var bara därför vi fick den. Det ringde folk konstant när vi var där och kolla. 

Den är perfekt som första bil (försäkringen blir rätt lagom nu då den är lite gammal). I love it!





wohoooooo ! 37 dagar till 18



fuckmylife


just saving this here for later



Why so hot? Och så jävla het accent haha <3

var det nån som sa mys?




Mina strumpor tho ..  hahaha sött.

Har känt mig allmänt dålig idag, ont i magen ont i huvvet ont i halsen - orkaa. Mycket bättre nu tho :D Så ja, har inte gjort så mycket. Typ läst bloggar o pluggat lite. Även varit ute en del med Senya, sjukt fint väder ute :D Älskar min säng btw, pretty much bor i den när jag är hemma haha. Fast ja, blir la så när den tar upp halva rummet (more or less..) men ändå :D 

Nu blir det snart tacos sen filmmys ikväll, och älskade Uppsala över dagen imon! Love it. Ses :D

Hola bitches :)

Sitter på veckans troligtvis tråkigaste lektion, Rörlig bild. Filmar och redigerar. Den har kunnat vara rolig men inte när den är 2.5 h lång och på eftermiddagen. *Stirrar ut genom fönstret mot friheten, bara 1.5 h kvar*

Efter skolan ska jag och Jassie gå hem till henne och senare ska jag gå till pappa och käka grillat :D

Ciao :D (Bilden är från igår. Soool :D )


hi there

gif creator

gif creator

-


HAHAHAH SÅ JÄVLA SÖTT


completely incomplete



Lifehouse – Hanging By A Moment

focus



kolohebaby

rrenegade:  Kolohe Andino.

smoothie




Yummmmmie. Bästa frukosten. Idag skaa jag plugga och städa. Och förhoppningsvis ut o ta en promenad eller nå för det är såå varmt ute! Inte soligt men .. close enough. See ya!



Der burde mit hjerte bank bank bank bank kun for ham

Grym dag. Chill i skolan. Älskar vårens schema då vi slutar 14.20 på fredagar <3 Kom dock hem vid 1500 eftersom jag och Jassie är lite seg haha. Sen då? Käkade smoothie. Kikade Biggest Loser. Skickade in sommarjobbsansökan. Tog en Redbull och taggade till. Gick ut för att gå (slutade dock med att jag sprang istället, wihoo haha). Duschade. Käkade,; fet grillkorv och spenatstuvning, någon som blir sugen? ;). Kikade The Voice. Pluggade spanska. Käkade. (Känns som att jag inte gör något annat än o äta haha...)

Har i vanlig ordning inga bilder så lägger in nån gammal :)



RSS 2.0