Meee

.


Valbo

Varit i Valbo med pappa i några timmar nu. Shoppat lite nödvändiga saker och så. Extremt mätt som vanligt när jag åker därifrån haha. Antingen äter på Ikea eller fikar på Waynes, eller båda två ;) tror det oftast blir båda ....... *rullar ut till bilen*
Snöade imorse när jag satt i skolan, blev sjukt sugen på att åka skidor/bräda <3 snart så :D
See ya!


I can show you better

Att "bara kolla klart på detta heatet" inatt gick faktiskt jättebra! ... sen somnade jag fyra timmar senare. Blev upptagen med annat but I don't mind :D. Varit vaken i ett par timmar nu, snart blir det fika hos kusin som fyllde 20 nyss! Mys. Sen plugg I guess.. See ya!


Goodnight

Tänkte sova, så instagrammar en kille att hawaiian pro är ON. Försöker övertala mig själv att bara kolla klart på detta heatet. Go John John <3


6 small kittens


I'm only getting better

Vaknade 8 som planerat imorse, dock med ont i magen. Behövde dra till skolan för Svenska Nationella. Jag vet att magvärken gör över på några få timmar, men provet skulle också ta några få timmar. Så orkade ej sitta i skolan med det. 
Pappa kom hem typ halv tolv och då åkte vi till stugan en stund. Fikade och högg ner en gran!

Soligt ute för en gångs skull.

Yesterday

Igårkväll drog jag och mamma till Valbo. Åt på Ikea, köpte vinterskor och iPhone och fikade på Waynes! På vägen hem åkte vi förbi Forsbacka och hälsade på ett gäng små söta djur .... bilder på det kommer senare ;)

.

New iPhone!


Westcoast

Sveriges västkust enligt mig. Bilder från i somras.


You win some, you lose some



Var i skolan en timme idag och skrev prov. Gick la sådär. Nu blir det snart middag och senare ska jag dra till gymmet och köpa nytt kort, det gamla gick ut förra veckan :( Ganska typisk dag då haha. 
Hade däremot ingen typisk helg, klassfest i lördags och sen hängde jag en del hos Jassie i söndags. Myshelg :) Bilder finns på jassies blogg.
.

;)


Alltså ..

Jag borde inte ha en blogg hahahah. Missade provet och skickar någon annan att köpa bildelarna, själv spenderar jag dagen döendes i soffan pga mensvärk. Kbye lovelife.

We don't sleep when the sun goes down

Muntligt nationellt prov i Svenska B imorgon. Började plugga nyss. Bättre än inget, I reckon. Om det går fort blir det en del sömn, annars får det fungera med sömn varannan dag denna veckan hahahah. Efter provet har jag skola till 16.30, sen blir det en tripp till Biltema. Hade bilbesiktning idag som inte helt oväntat blev underkänd haha. Älskade hatade bil <3. Nu; fortsätta plugga. See ya!


Sleepless

Vet inte vad jag ska tycka om mina måndagar numera. Har enbart en lektion, som dock är mellan 08.20 och 09.40. Jobbigt att den är så tidigt som möjligt men helt klart bra att vara ledig resten av dagen. Anyway, efter lektionen idag gick jag runt och snackade med en triljon lärare och även rektorn. Ligger efter skapligt mycket nu. Så det är bara att börja plugga :)
 
Almost forgot - angående rubriken så har jag inte sovit en sekund inatt. Gick inte haha. Så nu lever jag på kaffe idag ;) funkar det med. Frappe just nu. Fryser ihjäl så hade varit smartare med latte menmen haha. 


.

RSS 2.0