These streets will make you feel brand new, these lights will inspire you, lets hear it for New York, New York ..

Här läser man massvis om att blogg.se ändrat hela utseendet, men jag hittar absolut ingen skillnad? Hmm :o Så jag tar och berättar om min dag istället för o klaga på hemsidan haha ;)
Vaknade 7, låg i sängen till 8, jassie kom typ 8.10 sen gick vi till badet för o ha spinning 08.30. Men då va spinning lärarn sjuk, så vi behövde bara simma :D fast ja .. vi stog mest stilla /satt o chilla i bubbelpoolen hehe. Drog hem vid 11. Käkade lunch och kika tv sen tillbaka till skolan till 13 :) fast började tydligen 13.30. Sen vare matte, som skulle sluta 15.35 men den slutade 15 istället!
När vi slutat kom mamma och hämta sen skjutsade jag hem Jassie och åkte till biblioteket o låna en bok. Sen fortsatte jag och mamma till Valbo, Ikea närmare bestämt eftersom mamma ville testa deras julbord. Det var inte så jättegott precis.
Efter maten ville jag åka till Gävle så då blev det så. Min main priority var att hitta en julklapp till Jassie. Men intefan hittade jag någon sådan inte. Blev en tröja till mig (bilden) från H&M Herr och en t-shirt till min bror på Blå :)

vake up the happiness, shake up the happiness, its christmas time!

Har fett tråkigt, sitter i sängen och spelar spel, typ Robot Unicorn Attack & Mariokart.



outfit - mjukisbyxor, linne. haha bara hemma så :)
frisyr - helvilt, haha ska platta snart.
smink - inget.
plus - går skapligt bra på robot unicorn attack :D .. haha bra plus.
minus - går mindre bra på mariokart :(
person - toad!<3
drog - lussebullar<3 är ju snart jul såatteehh ;D
planer - komma högre upp på robot unicorn listan på fb såklaart. hahah nej, ska fixa nå mat snart :) sen kanske ut o gå eller kika tv typ.
längtan - LOVET<3
saknad - jassiehunnie
ser fram - att åka skidor :D
dagens låt - shake up christmas - train !
önskan -

14122010



Grym dag, kom bara 1 minut sent till ompro...

img_4061 (MMS)

Grym dag, kom bara 1 minut sent till omprovet fast jag börja 9.30! :D (allt före 12 är tidigt för mig (a'). Nu väntar jag på att mamma ska hämta mig sen blir de åka till sjukhuset i sandviken. Efter det ska jag tillbaka till skolan för att välja inriktning inför 2:an, jag ska ha språk :) de kommer nog bli bra. Klockan 15 ska jag till sjukhuset i gävle också. Tråkigt :( men sen ska jag äta på Max :D och sen blir det åka till Stadium och hämta mina älskade skidor!<3 saknas bara kungsbergskort nu :) (bilden är från igår när jag pluggade till provet. och ja jag tycker om mina pjäxor, haha.)


all i want for christmas is youuu. nah jk. i want this and this and that and ...

Har sååå tråkigt. Dagens händelse: sushi till middag. Hahah sämsta dagen.
Satt och gjorde denna mitt i all boringness. Ruuligt. Ska snart sova, måste om jag ska ha en chans o komma upp till skolan till 08.15 imon :( byye bitches!

happy birthday !

Jag tror jag skrev de tidigare men iaf, IDAG FYLLER MIN BÄSTAVÄN JASSIE ÅR!!! SÅ GRATTIS HUN <3
Har tyvärr inte så många bilder på henne för tillfället :( dom flesta sånna hittar man nämnligen på hennes tele, a.k.a. egopics ;) Hihi :D

You appear just like a dream to me, just like kaledioscope colours. Don't you know you're beautiful?

Blev att kika på The Last Song, grym film! fast väldigt sorglig. men lätt 4/5 i alla fall!
Nu ska jag kolla på One Tree Hill S07. Såg resten av säsongerna för nån månad sen så är riktigt taggad på att fortsätta! Men det tar jättelång tid att få över hela säsongen till usb:et :(

when you smile, the whole world stops and stares for a while

Bild nån vecka gammal :)
Sen jag skrev igår har jag haft fuckat ont i magen :/ . Så det blev inte precis nån skola för mig idag. Sitter och kikar tv istället, MTV download chart just nu, sen blir det antingen Top Model eller nån film, typ Remember me :)

RSS 2.0