mobilbloggish

Sitter på lektion och gör absolut ingenting :) skulle kunna skriva från datorn men ville prova appen såatteh .. hehe. Ahja, bye!


Usually I never dream about people that I know, but now you've been visiting my dreams for the last three days..



... and real life too.

beslutsångest ...



28092011

Skolan / Donken / Skolan / Hem o plugga / Aga mat / Idol atm. 




New in

Blev lite shopping igår mellan sjukhusbesök och tandläkarbesök :) 

Klocka - Ur & Penn


Navelpiercing - Ur & Penn


Oversize kofta - Veromoda. Jeansleggings - DrDenim.


Body scrub - "I love...". 3 minute miracle inpackning -Aussie.

♥ ♥ ♥



Leona Lewis – I Got You

the one that got away

What a day .. tänkte skriva ganska detaljerat om dagen, men kul o läsa det då haha. Tar det såhär istället; en av mina tänder har fuckat ur helt. Ena sidan av munnen är uppsväld och avdomnad. På grund av det har jag feber och är hängig. Är även allmänt hungrig då jag inte kan gapa särskilt stort. Sen lära jag cykla till skolan i regn, vilket inte gjorde något bättre.

Nu har jag nyss kollat på några avsnitt av Awkward och på Idol. Mys. Nu blir det sova, godnatt!



this type of love isn't rational it's physical

Dagen; Skola 8.15-12.10, fett lugna lektioner. Mamma hämtade mig sen bar det av mot Norrköping. Körde i 3.5 timmar. Stannade för lunch på nått äckligt ställe .. i framtiden går jag inte in nånstans där det står "Bertas vägkrog" eller dylikt. Stannade även en gång till vid ett Ica och köpte glass! Ica kan man i alla fall lita på <3 haha.
Vi skulle inte riktigt till Norrköping utan till Kolmården. Så åkte dit till "hotellet" (kommer fortsätta kalla det hotell då jag hatar ordet pensionat (se förra inlägget)). När vi kom fram va klockan typ 18.15 så vi slängde bara in allt på rummen snabbt sen tillbaka till bilen för att åka till Linköping och äta middag på nån random restaurang utvald av mina småkusiner! Hamnade på O'Learys, bra val av dem! Haha. Va fett mysigt o sitta där :) Åkte mot Kolmården igen vid 21. Älskar o glida fram på E4an i 130 i mörkret <3 helst utan helljus, gillar inte de av okänd anledning hehe. 
Kom tilbaka vid 22 gissar jag. Nu ska jag duscha sen sova. Goodnight!

Har inte så många bilder från idag då jag mestadels kört bil :)


Onepiece!

i norrköping..

.. på oskönaste hotellet. Tänkte lista + och - ,

-
det heter "hotell och pensionat" men lutar (faller) mot pensionat.
det hänger creepy indian masker på väggen (numera under sängen).
det låg 4 jättegamla ruttnande böcker på sängbordet (numera bakom pallen).
jättedåligt ljus, går inte o sminka sig i badrummet.
finns nån liten mjuk pall, men det ligger nån sjukt oskön "päls" (?) på..
det står en stor jävla kaktus precis innanför dörren. livsfarligt ........
sängbordet kommer trilla ihop av att jag lägger ner telefonen eller nått ...


sängen har lika sängkläder som normala scandic, + två jättemjuka "prydnadskuddar"
det finns en ny 19" tv!
sänglampan är ganska snygg ... haha

Jag har helt enkelt hamnat heelt fel. Men med tanke på det klag jag hann med första 30 min så blir det nog Scandic eller så nästa gång!


I came to win, to fight, to conquer, to thrive

Hola el bloggo! haha.. Slutar om 5 min, ska köra till Norrköping då :D taggaad, älskar o köra bil <3. Tycker synd om mamma tho'.. eftersom hon lär sitta bredvid och lyssna på mitt prat heela tiden. Hihi. Igår när pappa hämtade mig efter dansen va jag hög på endorfiner/redbull. Fick ont i huvvet på vägen hem på grund av syrebrist av allt prat som bara gick on and on and on and on and on ... Kom fram till att jag nog va ganska dryg så sa "nu ska jag va tyst och samla lite syre...", 5 sekunder efter det kom jag på nått nytt o säga så då började det igen ..

fall by fall

Chaa bloggen! Kände faktiskt för o blogga lite nu.. lr ja, väntar på att tvättmaskin ska bli klar och har inget bättre för mig. Har nyss packat, med hjälp av den mest avancerade packningslistan ever! Typ. Det är släktmöte för Rappe-släkten i Norrköping i helgen så jag ska dit med mamma som heter Rappe. Skönt att jag lade till Rappe för någon månad sen så jag inte känner mig helt utanför haha. Släkten är typ adlad så det blir ganska "fint" antar jag, har packat det "finaste" jag har (som kanske inte är så fint tho' hehe..).
Dagen började med en försovning, som vanligt. Vaknade 9.05 och lära cykla hemifrån 9.30. Skönt osvosv. Hann iaf! Tur att man klarar sig utan frukost och mår bäst utan smink haha. Skoldagen gick ut på:
1. Troligen den chillaste spanska lektionen vi haft.
2. Lunch med skönaste aussien, skrattade heela tiden!
3. Mattelektion med irriterande enkla tal.
4. 2 och en halv timmes filmtittande(/mobilspelande. tiny wings<3).
Seen gick jag o Jassie till Ica för o köpa Rebull och lite godis, sedan vidare till dansen. Sjukt kul! Även om det nog ser hur fult ut som helst... men jaja blir väl bättre :D

Pappa kom o hämta mig efter dansen, hämtade världens godaste pizza på vägen hem <3 Och jaa sen har jag bara packat då :) Nu är tvättmaskin klar när som helst så lägger bara upp några bilder lite snabbt :D


I skolan för nån dag sen, har ingen aning om när, är sjukt dagblind numera..


#5minutesketch på matten när läraren hade genomgång.


Världens godaste pizza <3

Jag skickade in något före due date!!!!! ....

Jag skickade in något före due date!!!!! .. Tänkte bara dokumentera det lite snabbt, godnatt!


roadtrip, anyone?





Heejsaan .. jaag äär såå uttråkaad. Och dubbla vokaler är fint, right? Okej.. nej det är det inte. Hmm .. jag är sjukt roadtrip sugen, känner för Uppsala, Göteborg, Malmö och Stockholm. Saknas bara körkort. Typ sådär 242 dagar kvar till de.. ååh orkar inte :( Kanske kan få med mig mamma för en helg i lägenheten i Uppsala tho'. Grym stad + shopping + jag får köraa = heeelt okej helg! Är nog större chans att den resan blir av om jag pluggar nu såå .. byee !

my body don't lie, i'm out of my mind

Cha bloggen! Tänkte nyss kolla på några Greys Anatomy avsnitt, men det jag hade laddat ner hade sämsta syncen ever... Så får la ladda hem lite nytt och plugga medans jag väntar eller nå :) Plugga måste jag göra i alla fall, har en äcklig engelska essay som ska in imon och den har basically stått still på 75% sen första dagen ... tycker det är skitsvårt o komma på hur jag ska avsluta uppsatser :(
Har inga bilder men tycker det är skittråkigt o blogga utan bilder hehe, så tänker leta på nått gammalt...



Finlandsbåten förra höstlovet :)

hola

gifs make

Haha kul liv ..  tog nån gammal bild o prova göra en sån här. Hoppas det funkar ens?!

*rahw rahw*, like a dungeon dragon

Cha bloggeen. Sitter och pluggar. Eller ja, kämpar med o komma på hur jag ska avsluta engelska essayn. Så sjukt tråkigt att man vill göra typ vad som helst förutom de. Typ slötitta på tv, läsa VeckoRevyn, leta efter ny musik, spela Tiny Wings och blogga. Vilket är pretty much vad jag gjort de senaste två timmarna. Nu blir det mat och sen ska jag sätta mig in i engelskan lite intensivare ... . Har även kortare uppsatser i franska och spanska att skriva +lite religionskunskap. Wonderful. C ya!


Viktigaste saken just nu, USB med allt plugg på!