That summer seemed to last forever..

Lördag:

Läste denna bok under natten.
Duschade och solade för o kill time. Vid 11 fick jag med mig mamma och hennes pojkvän till Donken för lunch. 
Åkte ut till stugan. Solade lite mera. Sen försvann solen vid fem typ. Jag fortsatte dock att sitta ute i enbart bikini.

När jag väl kom in frös jag som fan. Hittade en mukisdress som jag drog på utanpå mina tights och hoodie. Haha, blev helt normalt temperatur då. 
Åt bambam till middag och spelade sedan kort till klockan 02. Hade då varit vaken i 38 timmar, vilket va helt fine thanks to en redbull vid 16-tiden :)

Söndag:
Gick upp vid 12 för lunch.

Solade mellan 12 och 16. Börjar bli brun =D

Isen hann försvinna innan vi åkte hem. Skön känsla!
När vi kom till Sandviken blev de hämta sushi och åka till mamma för o äta o kika Jersey Shore :). Kom hem till pappa vid 22 och har sedan dess kikat Liar Liar (hilarious) och nu Soldier (fett weird). Hade tänkte sova när de här är slut.

Bye!

This time baby I'll be bulletproof

Tror jag behöver en ny väckarklocka. Vaknade 12.10 och hade spanska nationella 12.05. Men de va tydligen skitsvårt så hade inte fixat det ändå :) . Om två timmar ska jag åka o kolla på en lägenhet med mamma. Sen ska jag och bror va hos henne över natten, typ spela spel osv :) .

Skrev ju inget igår så gör de nu istället.
Vaknade hos mamma (eftersom jag kikat tv där sent på kvällen). Gick upp ur sängen direkt när jag såg vädret, såg solen och tänkte att jag inte ville missa den ifa den skulle gå ner snart hahah. Började halv elva, hade två lektioner, slutade tio över ett. Då drog jag, Jassie och Martin till American och åt lunch. Sen typ vid 14 gick Martin till sin buss och jag och Jassie cyklade först hem till mamma och hämtade lite saker och sen hem till Jassie. Eftersom det va så fint väder lade vi oss på hennes altan och solade i endast short och bh, grymt skönt! Låg där i 1.5 timmar och stekte o lyssnade på hög musik, sen vid halv fem tog skuggan över hela altanen :( . Då gick vi in och kollade tv istället. Senare kikade vi "Cujo" och vid 12 cyklade jag hem. Så, that's it, bye!
Har inga bilder så tar nån från i somras =)
Jag, Sigge och Jassie vid Jassie pool. Juli 2010.

reach for the stars

Crap. Somnade vid 6 och vaknade vid 13 av att pappa ringde. Hade 3 missade samtal från 7-tiden plus två alarm som troligtvis gått i en evighet innan de lade av självmant. Sitter och pluggar lite nu för o inte få jättedåligt samvete.
Ska cykla hem till mamma om nån timme för o kika tv eftersom 5:an fortfarande inte funkar här hos pappa och jag måste se Greys och Off the mat! :) Men nu måste jag plugga, bye!

I know you want me, I made it obvious that I want you too

När jag tog en bild idag kom jag på att jag har en liknande från i somras så tänkte leta på den nu och lägga upp båda ..
men haha fyy va blek jag är nu :(

Cry me a river 'cause your love is wicked




Dagen:
Skola - matteprov. Gick asbra! :)
Lägenhetsvisning, jätteful lgh -.-
Sibylla - äckligt, skulle ha valt donken istället haha :(
Stugan - tog en massa bilder, längtar till sommaren!
Nu - Shakhtar-Barca! :)

I eat boys up, breakfast and lunch

Cyklade till mamma vid 15 imorse för o kunna kika tv hela degan eftersom 5:an inte funkar här hos pappa haha. Men är tillbaka nu iaf, sitter och kikar NCIS :) Orkar inte skriva nå mer så lägger upp lite random bilder bara..





Mammas "fruktskål" hahaha. Var lite mindre i den när jag åkt, men lika mycket frukt såklart ;)

Vivi Nell' Aria

Orkaa. Middag idag blev helt fucked up. Pappa drog till nån kompis så jag och fredd fick pengar till o äta ute med kompisar. Men jag fick itne tag på J förns nyligt så de gick inge vidare. Så kollade med mamma och pappa ifa nån kunde komma hit med typ pizza men de kan inte köra för de har druckit -.- Så nu går jag och fixar en macka eller nå haha, bye!

"Robert Pattinson is this sexy guy and I'm like this brother everybody grew up with"

Kollade MTV at the movies nyss, rubriken är Daniel Radcliffs kommentar på att Twilight "tagit över hans plats i filmvärlden" typ.
De snackade en del om Red riding hood också, den filmen verkar grymt bra! :) Och så finns killen här på bilden med också, awesome :)

MTV - Made

Fick mess av Jassie och Beccis igår kväll vid halv 11 för de ville att jag skulle komma till Jassie o spela spel med dom, tvekade lite för orkade inte gå (so what att det tar typ 10 min? hehe) men sen skulle Micke och Åberg hem så när Jocke kom och hämtade dom så utnyttjade jag de och tog skjuts till Jassie :). De hade precis satt på Children of the corn när jag kom dit så vi kollade på den sen blev de spela Med andra ord och nått annat spel :) ruuligt! Vid halv tre började alla bli trött så vi satt bara o kikade tv till halv 4 när jag gick hem och de andra gick och la sig :) 

Idag väckte Fredd mig vid halv ett när han drog hemifrån. Sen dess har jag bara suttit och kikat MTV. Vill ha godis :( :( kanske drar till Coop snart och köper lite, men nu har jag inte mer o skriva så bye!

I'm addicted and I just can't get enough

(Läs inte detta om du vill bli grovt uttråkad.) Vet inte om jag skrev de tidigare men de blev o bowla iaf. Jag o pappa cykla halva vägen (hem till Micke, Joel och Jocke). Sen skjutsade Jocke alla till hallen och mötte Åberg där. Gick skapligt dåligt o spela haha, fick strike först av alla men sen blev de inte så många fler :( Sen åkte jag och Joel med Jocke till Napoleon och männen gick. Lär bara säga att jag för en gångs skull kom ihåg säkerhetsbälte, de enda man tänker på om man åker med en 19/20 årig kille som typ precis fått körkort haha. På Napoleon åt jag en jättegod pasta med fläskfilé :) blev sjukt mätt hehe. Sen när de blev dags o åka hem blev de jäävligt trångt i Jockes tvådörrars Bmw haha. Tre stora män, en jättelång kille, en liten 12 åring och jag. Åkte hem till Micke och tog cykeln hem. När jag kom hem blev de o byta ut jeansen till mjukisbyxor och tvätta av sminket dirr. Sitter o kollar Mtv med pappa, Micke o Åberg nu då .. Är sugen på godis men de har vi såklart inget :( Nu har jag skrivit tillräckligt med ointressant shit haha, bye!

Bjuder på en bild från tidigare :) grymt osmickrande vinkel men har inga bilder :(

if you really want more, scream it out loudeeer !


Tråkig dag, har inget o göra :( Om nån timme kanske de blir o bowla med relativt tråkigt folk, men det är antingen det eller att sitta hemma hela kvällen så åker troligtvis iväg iaf. Ahja har inget o skriva, bye!

I just came to say hello

Fuck fuck fuck. Vaknade halv 1 idag, alltså halvvägs in i sista lektionen, goodgame -.-'''' . Har sedan dess bara ätit brunch och kikat MTV. Men nu måste jag plugga lite, bye!

27 grader celcius in tha sun, yey!



Var ganska nere vid förra inlägget haha, men sen blev dagen bättre. Fredd kom hem vid halv fyra lr nå och drog med mig till Coop för o hämta nå moppedelar han beställt. Så blev en liten promenad dit och hämta de + köpa glass hehe. Sen hann jag bara vara hemma typ en halvtimme sen kom pappa hem och så följde jag med han och handla (Coop igen då haha). Blev grillat till middag lite senare! Och nu äre fotboll som gäller igen, Barca - Shakhtar. Go Barca! :)

today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed

Sitter hemma och kikar MTV. Mår illa, är hungrig och har lite smått panik över att jag inte kan böja ett finger, gör skitont :(. Allmänt dålig dag alltså. Har inget o skriva heller .. ahja bye :)

fotboll


Kikade fotboll när jag kom hem från Valbo, de översta klippet är ett mål från matchen jag såg. Men nu ska jag snart sova, bye!

adidas


Efter jag slutat idag ringde jag mamma för att jag ville ha skjuts hem, men vi åkte till Valbo istället hehe. Provade halva Kicks doft-sortiment - åt på Madame - köpte en jacka - fikade på Madame - åkte hem. Bloggar mer snart!

Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed

Sitter i skolan atm, började 12.30 och slutar 16.20. Men har hål mellan 13.45 och 14.50 så de är chill. Sen ikväll ska jag inte göra nåågontiing alls. Tråkigt värre. Men ahja, har inget o skriva, byee!

chipsdippcola



Shiet vilken tjock dag haha. Sitter just nu och kikar Jersey shore och tjockar chips. Har kikat tv de närmsta timmarna, men har faktiskt varit utanför huset lite idag också. Fast bara ett litet tag när jag följde med o handla, lära ju styra upp lite snacks till senare (nu alltså) hehe. Har även pluggat lite idag! Lyckades bli av med lite spanska rester :) Men nu ska jag kika tvn, bye!

ginborn

Åkte till stugan, som ligger i Ginborn (rubriken), vid 10 imorse. 
På vägen hem köpte vi en grill! .. som jag sedan fick sätta ihop när vi kom hem, krångligt värre. Men det gick iaf så om en timme blir det grillat! Greeat. Sitter just nu och kikar fotboll, lr försöker iaf, är skapligt inne i ett spel på telen hehe.








vampyres

Asså haha, vet att jag skulle sova men jag måste bara skriva detta. Blev kvar framför tvn och så började det nån serie med vampyrer, jag trodde det va "Vampyre diaries" (har aldrig sett de) men de va nått som heter "Supernatural" som jag aldrig hört om. Iaf, i början så sa de en massa saker som de tagit i stort sett direkt från Twilight. Sen nämnde de Taylor Lautner och Robert Pattinson lite senare. Shit vilken B-serie haha. MEn nu ska jag sova, hejdå!

i want candy

Fyy vilken godisabstinens jag har, orkar intee. Seriously, nu kom det reklam för nå random godis på tvn också. Det enda jag har o äta är kiwis and that just won't do it. Måste tänka på nått annat haha ..

Kanske inte blir så mycket plugg imon förresten, ska troligtvis till stugan vid 9-10 tiden. Vet inte riktigt varför men min bror ska med och det händer inte ofta så det måste hända något intressant.

Nu ska jag sova, bye!

bored

Sitter och kikar MTV, kung. Blir väl fortsätta kika tv/film hela kvällen. Sen imon ska jag göra ett uppriktigt försök att plugga och låta bli att göra något annat på datan. 

Btw, fan va lätt man blir påmind om att det är första april hela tiden, facebook översvämmas av tydliga myter, t.ex. att massvis med folk har checkat in på Arlanda (även fast de syns att det är kvar i Sandviken).

Bye!


RSS 2.0