lick me like i'm ben&jerry's

Dagen; Stugan. Sjukhuset. Lägenheten. Valbo. Ica. Stugan. 

Sitter just nu och kikar baseball jackor. Har en grym craving efter en sån hehe. Har hittat dessa snygga på junkyard, känns som att jag borde kunna välja nån av dom .. :




alright




Är i stugan nu. Sen jag kom hit har jag käkat jordgubbar, varit ute på långpromenad med sigge och kikat en halv film. Nu måste jag sova snart, har varit uppe sen 9 (förstår icke hur jag kom upp så tidigt) och är jättetrött nu, bye!

tell me what you want to hear


Sitter hos Jassie o chillar, inomhus, eftersom de är stekhett ute. Va nyss ner på stan ett tag. Jassie köpte en massa smink och jag köpte en lermask. Ska till stugan senare, ciao!

the only thing i'm missing is a black guitar



Är i Sandviken nu, men ska till stugan igen imorn kväll. Sitter och kollar på nån film på 3an, men slog på tvn nyss så vet inte riktigt vad den handlar om. Orkar inte skriva, är sjuukt trött, bye!

Dagens låtar

Chamillionaire – Hip Hop Police - Main

Rihanna – ROCKSTAR 101 - Explicit Version (video nedan)



i'm gonna give all my secrets away





Lite bilder från dagen, Har hoppat studsmatta, varit och handlat och hostat en liten tävling. Varje år på midsommardagen har alla stugor på våran udde en liten tävling var och så går alla runt och får poäng. I år orkad jag inte gå runt så jag satt o skrev upp poäng på alla dom som gick runt istället =) Kör dagens låt snart :)

yesterday

Sigge väckte mig 08.30 igår så gick jag upp då för o kunna va med på fisketävlingen kl 10. När jag kom in i storstugan så vare 4 pers som gapade o undrade hurfan jag kunde vara uppe så tidigt haha. Fisketävlingen va värdelös, brukar få asmycket fisk men nu fick jag ingen. Senare vare tipsrunda, godisregn och dans runt midsommarstången.



På kvällen tände vi lite tomtebloss nere vid sjön, jättemysigt =)




(Stunta i detdär sista messet haha)

Dagens låt


i tried to fly, no lie, so high, up to the sky!

Är i stugan, har kikat gossip girl hela dagen. Sen vid 20 kom mina småkusiner. Gick o lånade lilla sigge strax efter det. Sen gick jag och Jonathan på promenad med sigge. Haha Jonathan hittade en asfet padda på vägen och sen skrev vi istortsett en barnbok resten av vägen .. om en magisk padda som var 70 miljoner år gammal och som fick nytt liv när det regnade HAHAH. Den där regn delen kom vi tyvärr på för att det började regna efter ett tag :( Men nu måste jag sova för jag råkade kinda lova Jonathan att jag skulle va med på fisketävlingen som börjar 10 .. lyckat haha. Goodnight!








Dagens låtar




make it go away

Tumblr_lkp200btba1qjsj1fo1_1280_large
Bild; http://weheartit.com/ .

Har mest kikat tv idag, Gossip girl, SYTYCD och Criminal minds just nu. Råkade sova till 14.30 så kommer inte kunna sova på ett bra tag nu = mer tv. Är väldigt godissugen också, orkaa :( . Annars då .. ska till stugan imon, kommer bli tråkigt men det finns iaf internet där ute numera + att jag har sett till så att det finns massor med godis och läsk hihi. Sen på torsdag kommer mina söta småkusiner dit så då händer det iaf något :) Bye now!

you motherchucker, chuck bastard

Season 2 av gossipgirl har äntligen laddat klart, så nu har jag ytterligare anledning att spendera massvis av timmar i sängen. Framför tvn, med massa underbara gossipgirl avsnitt, alltså.





Dagens låt

Christina Aguilera – Something's Got A Hold On Me - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack


i'm in the mood for you

Tråkig dag. Vaknad först 8 av att grannen hade rageanfall på dörren för att Fredds musik tydligen störde. Jag hade inte hört nån musik men ahja. Sen 11 kom tydligen en förälder och skulle hämta upp Fredds kompis Felix som var här och så hade han också rageanfall på dörren + alla fönster.

Klockan 15 kom pappa hem och väckte mig. Sitter nu och väntar på att gossip girl season 2 ska ladda klart. 37% bara atm.. :( . Och juste, fick nyss för mig att jag skulle byta lösen på Spotify, då fick jag syn på att jag hade invites till "Spotify Free" att skicka ut eftersom jag har Premium. Sånna invites borde man väl kunna lyssna obegränsat på? Så jag skickade en sån till Fredd och en till Jassie eftersom dom brukar tigga om att få lyssna på min hela tiden, så hoppas det funkar för dom :) 

Bye!


Bild från förra sommaren.

love hangover



Ofta klockan inte ens är 22? Känns som att hon borde va mitt i natten.. haha. Har varit upp äändå sen 10 imorse. Grymt tidigt för o vara mig. Ahja, gick upp, träna, duscha, kika lite gossipgirl, drog till Valbo. Köpte lite småsaker bara, inte tröjan ovan tyvärr, hade inte så mkt pengar med mig :( Men, alltid kul med shopping :D ska kika lite mer gossipgirl nu, bye!

beating like a disco drum

DIN FÖRSTA:
Operation: kommer om någon månad.

Piercing: naveln (eller öronen om det räknas).

Tatuering: stjärna på handleden.

Bästa vän: kommer inte ihåg :(

Sport: gymnastik typ.
Husdjur: hund, Ajax.
Vaccination du minns: haha ingen aning.

Förälskelse: -

Alkohol du drack: typ smaka öl/vin av mamma o pappa när man va jätteliten

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögonen

Kramar eller pussar: bådaa

Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: spontan.. på ett romantiskt sätt..? haha

Tatueringar eller piercingar: tatueringar



Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed

Borde egentligen sova nu, ska upp tidigt imon o åka och shoppa. Men sitter istället och försöker välja ut en ny ringsignal, Det står mellan The Lazy Song, California King Bed och Super Mario! Haha jag har alltid så överdriven beslutsångest :( . Lutar mest mot Lazy Song tho, since it's like the soundtrack of my life haha. Ahja, goodnight!

Tumblr_lmmmono91e1qcdjp0o1_500_large
Tumblr_lm4umzehao1qc49zgo1_500_large
Bilder; http://weheartit.com/ , som vanligt :)

toffifee

Tumblr_lh6cquazvl1qcsjc7o1_500_large
Dsc_0014_106169783_large'
Bilder http://weheartit.com/ .

Har äntligen lyckats köpt in lite toffifee. Yeey, gossipgirl-mys och godis <3

Times Square can't shine as bright as you, I swear it's true

 A Saudade é a maior prova de que o passado valeu a pena.


http://lovemysweetperfection.tumblr.com/http://nowherefortoolong.tumblr.com/

you're so hypnotizing

254380_1850904872410_1234386878_31529780_6638762_n_large
5064864510_d7091d72df_z_large
Tumblr_lmj788o2ft1qzipvbo1_500_large
Tumblr_lm5xu1oosk1qcgyqko1_500_large
Bilder från weheartit.com

Föstår inte hur jag alltid kan vara hungrig. Och just nu försöker jag låta bli godis vilket bara gör det värre :( . Haha, brb äta en macka, Eller två. Kanske tre..

Dagens låt


cutie


Jag är jättesugen på att låna sigge typ en vecka, tror att jag ska bo med mamma från söndag så får bli då! :D

Vart tog solen vägen?


Städat. Tränat. Varit 5 min i Valbo. Kikat tv. = Min dag.

just little things


Dagens låtar



who's gonna save the world tonight?

Tråkig dag, grått o regnigt ute. Men de blir bättre om en timme, ska nämligen till Valbo! Hoppas att Subway har öppnat nu också! :) 

Tumblr_l6nk1wd2p21qc9hd7o1_500_large

Skulle vara gott med lite nutella också .. . Bilder: weheartit.com

Dagens låt

Swedish House Mafia – Save The World (Radio Mix)


Pluggar, bättre sent än aldrig, eller?


Orka va seriös ;) . Sov med håret i flätor btw, blev jättefint! Kommer lätt göra det fler gånger :)

Dagen låt

Timbuktu – Resten av ditt liv

HAHAHAH.. så jävla skön låt!


Dagens låt

Kid Cudi – Up Up & Away


I'll be up up and away, up up and away cause they gon' judge me anyway, so whatever

Sitter med historiaplugg nuu igeen. Drygt som fan, varför måste historiaböcker vara så tjocka? Hittar ju ingenting :( hehe.

Har varit i stugan idag, var sjuukt tråkigt haha. Men ahja är äntligen hemma, senare blir de o lite filmmys! Men måste plugga lite nu först, ciao! (Btw, dagens låt snart, rubriken är en liten ledtråd haha..)




celebrate the summer, dive into the sea

Har precis skickat in ett historiaarbete. Hela skiten tog typ 1 timme att göra (eller hade gjort om jag inte hade gjort annat hela tiden men ja..). Så nu undrar jag varför i helvete jag inte har pluggat tidigare? Dumma mig :(

Idag har jag varit iväg till min kusin Christine och firat att hon tagit studenten! Åt mat i mängder och tårta osv. Trevligt :) . 

Har inga bilder från idag så lägger in några från i .. tisdags! :)

Nya tvn <3 Med favoritkanalen på haha.

Lillebror (i luften) och kusiner.

Kusin Alexander.

Träffade på söta Sigge och Bono som vanligt! :D

Off the map

Helt sjukt att det är skolavslutning nu igen, känns som att man slutade nian förra veckan :o Också lite sjuk att man har gått ett år på gymnasiet redan, är jag så gammal? Haha. Hoppas att jag slipper sluta 1an en gång till nu bara :)

Sitter och kikar tv nu, älskade Off the map <3 Suger att det är säsongsfinal nu :( Har iget o skriva, bye!



jimmy choo


Jag mååste köpa denna parfymen. Tänkte göra det idag men trodde att jag inte hade nå pengar, så kom jag hem och insåg att jag faktiskt hade de. Irriterande. Ska nog till Valbo på fredag så tar det då :)
Godnatt!

dance in the rain



uppsala




RSS 2.0