next time I won't stop, I'll listen to my heart





Tog bussen ner till Lekri och halverade mängden hår på huvvet, eller okej, så mycket blev det nog inte hehe. Men de blev iaf 3-4 cm på längden och väldigt mycket tunnare, skönt :) Sedan gick jag förbi Kicks och köpte nya solglasögon. Hade tänkt gå hela vägen hem, men det hade tagit 1.5 h och så hurtig är jag inte haha. Gick till Bruket och väntade till pappa slutade så skjutsade han hem mig.

Nu sitter jag och kikar Biggest Looser och känner mig grymt fet och lat haha. Blir en hel del tv idag, snart Arga snickaren sen Greys Anatomy och sist Off the map! Älskar Off the map<3 hihi. Byebye!

Yesterday

Bloggade inget igår så skriver om dagen nu istället.

Hade skola mellan 12.30 och 16.20, två chill lektioner och en håltimme. Sen satt jag och Jassie kvar i skolan till typ halv sex hehe. Sen gick vi till American, åt och snackade en massa, gick därifrån till bussen typ 18.45. Åkte hem till mig, satt o kollade på Eurovision videos och skrev ut små Eric Saade faces haha. Hon drog vid tio-tiden. Gick och la mig nån timme efter det. 
That's it, bye!



An apple a day


Älskar denna! Luktar sååå gott.

Cha bloggen.. vaknade imorse med grymt ont i halsen så tänkte sova ett tag till så kanske jag kunna dra till skolan senare. Vaknade dock nyligt och sista lektionen började för 25 min sen så det gick inge bra. Har klipptid om 1 h 45 min, ska bara klippa topparna och tunna ur, behövs verkligen. 
Bloggar mer snart..


In twenty years..


In the night I hear them talk, the coldest story ever told



Hade skola mellan 12.10 och 15.10, andra lektionen var typ 1 timme och 45 minuters naturkunskap, blev inte så mycket fokus på slutet där precis. Sen gick jag till enen och köpte lunch (kexchokladen..) och hämtade ut ett paket. Bärjade prenumerera på vecko revyn för ett tag sen och då brukar man ju få nånting, nu fick jag 3 miniflaskor med shampoo, conditioner och styling spray från Tresemmé! Gick till mammas lägenhet och dödade en timme där till pappa kom och hämtade mig. 
Nu ska jag hämta lite tårta, bye!

I know a guy who's tough but sweet He's so fine, he can't be beat

Gick upp KVART I ÅTTA imorse! :o Fyfan. Eller ja, hon var väl kvart i 9 men så länge sov jag ju inte egentligen. Sen åkte jag och pappa först till Willys och handla korv, bröd och fika och sen åkte vi till stugan. Satt inne hos farmor och farfar och fikade lite till pimpel-tävlingen skulle börja. Sen satt jag bara ute halva tiden för de va så kallt och tråkigt :( Gick då in och spelade tap tap revenge <3. Sen när resten kom in blev det korv med bröd till lunch, som varje år efter pimplingen hehe. Sen åkte vi tillbaka till Sandviken för att köpa tårta, började med att gå in på Marangoni, men då tog tanten före oss den sista marsipatårtan, bitch.. Sen va de inget annat fik som hade öppet (kul med söndagar i denna hålan,) så det blev o köpa en från Ica. Åkte sedan hem och fikade med lite kusiner och fastrar. Sen blev jag rastlös så har precis spelat Kinect ett tag men tröttnade och satte mig vid datorn istället hehe. 





26032011 - SOL

Dagens outfit! Haha, just nu iaf. Bilderna är från i somras btw.

Såå gött med sol, satt nyss ute och solade i 15 min i shorts. Sedan tröttnade jag och blev nyfiken på hur det såg ut i förrådet som står på tomten här hos pappa (han köpte dehär huset nu i vintras så det har varit för mycket snö/is ivägen). Tog mig en kvart att få bort all is haha. I förrådet fanns en frys, ett inbyggt skrivbord och en massa grillkol&tändvätska! Blev något sugen på o grilla haha, men måste dock köpa en grill först.

Ska snart åka och handla lite. Efter det måste jag träna, har inte gjort det på hela veckan :/. Till middag blir det att fixa fläskfilé och pommes eller klyftpotatis typ. Och senare ikväll blir det väl o kolla på lite filmer.

I am number four



En film helt i min smak. Action med coola effekter (lite tomboy här hehe), lite                       romantik, lite komik, och de bästa - SNYGG kille! De är helt sjukt va fin han är. Så ja, awesome

you paper scissors rock my world

Denna dag suger. I alla fall just nu. Har grymt ont i halsen, kan inte prata eller äta. Har bara druckit varm oboy idag så är rätt hungrig. 

Är väldigt shoppingsugen, fan va svårt de är att spara pengar :(
(Skon har jag redan i svart, men de vita var också väldigt fina!)

calefornia here we come

Sitter hos Jasmine just nu. Har suttit här 2 timmar nu tror jag. Har bara kikat tv haha. Har inget annat att skriva haha så byee :)

caake



jag vill va brun ..

just nu:

i somras, slutet på juli:


Den första bilden blev alldeles för ljus och den andra lite för mörk.. så jag är ganska brun märkte jag nu :) men ahja haha, nu ska jag duscha och senare kolla på tv, Arga snickaren, Greys anatomy & Off the map! :) Byebyee

today

Är hemma idag på grund av att jag har feber :( Så ska plugga ett tag nu. Sen klockan 17 kommer pappa hem med American pizza <3 och klockan 18 kommer mamma med tårta!<3 Awesome.

Grattis lillebror, 15 år!







bilder från stochkolm


daydreamin'



Tänkte blogga massa om dagen när jag kom hem från Sthlm idag då, men så satt jag mig framför tvn och kika House .. och nu är jag för trött så går och lägger mig istället. Kanske kommer ett inlägg om dagen imon istället :)

Stockholm Tomorrow

Grymt random bilder från dagen. Och ja det är mycket kläder på golvet men det beror på att jag inte har nån garderob här hos pappa ännu :)
Cha bloggen! Idag har jag spenderat lite för många timmar med körskolelärare. Först 1 timme ute på vägarna och sen 3.5 timmar medans man lyssnade på snack om droger osv. Fick även prova jätteroliga glasögon som dom hade fixat till så att det såg ut som att man var väldigt full. Haha det var grymt svårt o gå rakt (eller gå överhuvudtaget) med dom på!
Imorgon blir det att gå upp tiiiiidigt för att åka till Stockholm med klassen. Ska besöka SVT, Expressen och nått mer :) Ska bli roligt! Särskilt eftersom klassen är så kung :D
Men nu måste jag gå och lägga mig asap så jag orkar upp imon! Byebye!

SAIK vann! :D

Grymt härligt med vinst! Brb fira med att äta chips! Haha nejdå. Men chips och plugg är väl vad som kommer nu. Sen måste jag kika det nyaste avsnittet av OTH och träna också :) Bye bitches!

HEJA SAIK!

YEEY nu blev det mål igen!! 2-1, HEJA SAIK!

You don't get to 500 million friends without making a few enemies

Sitter just nu och kollar på The Social Network, det är fjärde gången jag ser den men det gör absolut inget :) Den slutar strax och då ska jag sova för jag är helt död.

Wiie vädret är på väg åt rätt håll igen!

Det är runt +15 ute just nu och jag har nyss suttit ute och solat i 45 min!Känner att vi måste
köpa solstolar snart, inge roligt o sitta på nån random liten plaststol :(

Denna dag kommer troligtvis bli väldigt tråkig. Ska plugga, träna och handla.

Terminator 3: Rise of the machines

Sitter och kikar Terminator 3 atm. Och är av okänd anledning ruskigt sugen på att åka till Liseberg, det är ett måste till sommarn! :)
Imon blir det troligtvis bara att sitta hemma och försöka plugga, men får väl se vad som händer :) Bye!

It's so fluffy I'm gonna die!!!

Chacha bloggen! Vad är det för fel på vädret egentligen.. igår satt jag ute på baksidan och chillade i solen i 40 min, och idag är det snöstom ute?! Buhu, jag vill ha vår! :( Har iaf precis ätit en kebabrulle á la aga och planerar nu att chilla i soffan och kika film resten av kvällen! Börjar med o sätta på Despicable me nu, ciao! :)

who cares if you disagree? you are not me, who died and made you king of anything?

Jag och min bror, på de stora korten var jag 7 år och han 5 år tror jag, 5 år och 3 år på det lilla kortet.

she's like a star


Sitter ute i stugan och chillar lite i sol...

img_2308 (MMS)

Sitter ute i stugan och chillar lite i solen! Väntar på att pappa ska få igång skotern. Men nu tror jag den är igång! Nu köör vi bye bitches! :D


Är i Gävle och shoppar atm :) ska snart ät...

img_6282 (MMS)

Är i Gävle och shoppar atm :) ska snart äta nånstans och sen blir det black swan på bio 20.30. Bye bitches!


kungsberg

Tidigare - Kungsberget.
Nu - One Tree Hill.
Snart - Mat.
Senare - Semla och film.

apple and blackberry

Bilder från första dagen med min iPhone!
Sitter just nu och kikar lite tv :) Har precis ätit och innan det va jag på stan och tog nytt foto till körkortet eftersom jag just lagt till Rappe som efternamn. Mitt hela namn nu är Anna Frida Camilla Rappe Haglöf. Skapligt långt haha.
Är lite sur just nu för mitt iTunes säger att mitt iOS 4.2 är det nyaste, fast att jag läst en massa om att 4.3 skulle ha kommit nu :( fuckit. Ahja, bye bitches.
Update, iOS 4.3 ska tydligen komma 11 mars :)

don't be a drag just be a queen

Chaa, nu ska jag gå och lägga mig! Grymt tidigt, men har ju varit vaken äända sen 10! Haha. Och om jag inte går och lägger mig nu "råkar" jag nog sätta på Black Swan, och jag ska se den på bio på fredag så det skulle nog förstöra de biobesöket lite .. haha, så godnatt! :)

Cola + tv = chill.  Har dock en grymt obek...

img_7786 (MMS)

Cola + tv = chill.  Har dock en grymt obekväm soffa här hos pappa atm men de ska fixas asap!  Later bitches!


good morning - chamillionaire

Skönt att pappa ringer 09.58 och säger att det kommer nån som jag måste öppna dörren åt två min senare. Va nån lastbil som kom med lite garderobsdörrar. Fyyfan va trött jag va när han ringde haha. Dock börjar man la bli skapligt pigg nu, väljer mellan o ta en promenad eller köra spinning. Grymt fint väder ute btw :) Fast först blir de fan frukost, bye!
(Mina persienner går inte att dra upp)

RSS 2.0