california here we come

Min nya mössa kom hem idag! Och så köpte jag en cykel på lunchen btw.
Yeeey poppade just upp en ruta om att OC Season 2 är färdig nedladdad! Så nu ska jag självklart kolla på de, bye bitches!

Kolla vilka grymt söta skal!! Men de fanns...

img_8715 (MMS)

Kolla vilka grymt söta skal!! Men de fanns bara till 4an, fuckit.  Är i Uppsala med Jassie nu, kom hit igårkväll. Idag vid 14 gick vi till Subway och käka och gick sedan runt på stan till 15.30 typ. Sen komma mamma o hämta oss så åkte vi runt o shoppa lite mer, it's never enough youknow ;) Sitter nu i ett köpcentrum och fikar och väntar på att mamma ska hämta oss så ska vi köpa sushi på vägen hem! Great. Sen ikväll blir de väl o kika lite filmer! :) Bye Bitchees!


minute after minute, hour after hour

Beställde nyss lite saker, den vita tröjan från modekungen och mössan från appertiff :) Fjäskade lite för mamma genom att göra mat och städa köket först haha. Skulle vilja ha skorna också men jag använder aldrig klackskor så det är nog inte värt det :( . Sitter och kikar Red nu, men vill mest att den ska ta slut så att jag kan sova. Haha, bye bitches!

TAKE ME TO A PLACE WHERE THEY KNOW MY NAME

Chacha, kom hem från Tidningscupen för typ 30 min sen. Va härligt o komma ut lite eftersom jag alltid är antingen hemma, hos Jassie eller på skolan .. haha. Ska se om jag får med mig Jassie till Göransson/Jernvallen imorgon också.
Nu sitter jag och uppdaterar min spotifylista så att jag kan städa mitt bombnedslag till rum sen :) Bye Bitches!

Sitter på Tidningscupen med Jassie atm, tr...

img_3952 (MMS)

Sitter på Tidningscupen med Jassie atm, trevligt :) Filmen var awesome btw!


Sitter hos Jassie nu och väntar på att pap...

img_3204 (MMS)

Sitter hos Jassie nu och väntar på att pappa ska komma och skjutsa ner oss till bion där vi ska träffa Kimmy och kika på nån The green hornet tror jag den heter :) bye bitchees!


There's a place downtown where the freaks all come around

Alltså, hade två lektioner idag, båda innan lunch. Orkade inte gå på första för att jag mådde illa, sen när jag kom till andra lektionen får man höra att den va inställd?! Så det va bara o gå hem med Jasmine igen. Gick förbi Coop på vägen  och köpte 4,5 liter läsk och ett salladshuvud, haha. Käkade subs när vi kom hem och har kikat tv sen dess. Och just de, Amra kom för en timme sen också :) Nu ligger Jassie och sover och jag och Amra kikar tv .. helt dött typ haha. Cyaa bitches!
Ska till Kungsberg på lördag !

Sitter på idrotten med jassie och väntar p...

img_1139 (MMS)

Sitter på idrotten med jassie och väntar på att mamm ska komma och hämta oss. Ska först hem till mig och hämta lite grejjer och sen till Jassie och blir kvar där över natten :) (och jag har inte så mycket bilder så det fick bli en till från Tap tap revenge) Cyaa bitches!


Är på väg till valbo med Jassie för att lä...

img_0148 (MMS)

Är på väg till valbo med Jassie för att lämna in hennes iPhone på lagning. Mycket sorgligt, life sucks utan iPhones!  Annars då? Jaa, va på en lektion idag mellan 3 och 4, missade Jay och Minnah som uppträdde på skolan en kvart innan jag kom dit eller nå.  Nu ska jag fortsätta spela mitt älskade Tap tap revenge <3 cyaa bitches


Todays..

..frisyr - utsläppt
..smink - inget
..plus - fick några prov gjorda i skolan
..minus - får nog IG på ett av proven .. haha
..person - jassiehun
..drog - tap tap revenge !
..planer - sova snart.
..längtan - kungsberg på lördag!
..saknad - sommar .. att sola (a)
..ser fram - uppsala med jassie om nån vecka :)
..dagens låt - in my head - jason derülo
..önskan - va fit till summer11
..outfit - (pic) svarta jeansleggings DrDenim.vitt linne Ginatricot.blå tröja, Adidas.

(ja, handen sitter konstigt på magen, men tröjan såg konstig ut annars)

love it / hate it

LOVE IT
Tap Tap Revenge 4. Bästa iPhone spelet! Lite drygt att den bra musiken kostar, men det står man lätt ut med för det är så grymt kul och det finns så grymt bra musik!
HATE IT
Halkan som är ute nu, gick ut genom dörren och höll på o bryta nacken direkt i trappen. FY
(Jag bör troligtvis fixa nå snygga "hate it" / "love it" texter också ..)

Har jag en blogg?

Haha ja, som det står i rubriken så hade jag helt glömt bort att jag har en blogg. Men tänkte komma igång och skriva lite mer nu :) får väl se om det funkar denna gången.
Har precis kollat på Top Model 15, nu ska jag nog spela Geni med mamma och ägget (haha) och sen klockan 22 blir det att kolla på Thintervention tror jag? Om det va idag?
Bloggar mer snart, c yaa bitches!
(vill inte blogga utan bilder)

RSS 2.0