we are the kids with the hungry hearts

Blev, som vanligt, inte helt enligt planerna haha. Var på gymmet sista timmen innan stängning, kom nyss hem. Nu blir det dusch sedan film. Myskväll!


The trouble with vinterskor

Nike Mogan Mid 2 OMS Men's Shoe
Jag BEHÖVER dessa skor. Har jättesvårt för vinterskor rent generellt, men älskar dessa! Givetvis i herrmodell.... fuck you Nike. Storlek 38 duger helt klart tho. Har dock bara hittat ett par 38or och de gick inte att shippa till Sverige. Har kollat typ 15 sidor, men det finns säkert någon kvar, I will find them!

ASAP, boy you've got to call me!

Helloooo!
 
Sitter i skolan och halvsover. Så fuckat trött, blev en aning för lite sömn inatt. Ska hemåt om en timme, då blir det Redbull sen gym! Tagggga. Trodde aldrig jag kunde vara en sån som är på gymmet nästan varje dag haha?! Älskar det. Har dock ett problem med att maskinerna börjar kännas lite sådär och jag vågar inte hålla på med fria vikter eftersom det känns som att jag bara gör fel/konstigt då? :( Måste in på youtube och kika vad man kan göra och särskilt hur exakt man ska göra.
 
Trött bild för en trött dag haha. 

shine bright like a diamond

Dålig dag idag. Inställd lektion i morse så jag hade sovmorgon, som är en bra sak, men det urartade haha. Kom då för sent, till en lektion som är inställd. OK? Har franskaprov om en timme, känns inte så bra. Efter det blir det gymmet! Det enda bra med denna dagen, för sen måste jag plugga hela kvällen. 


Kom nyss fram till att om jag skriver ett blogginlägg så kan man med 99% säkerhet anta att jag should be studying. Hahahahaha.
.

Fall for fall

Enbart för att jag bestämt att jag inte ska blogga så kan jag inte hålla mig borta. Logik? 

Anyway, det är tydligen höst nu, så jag gick ut med kameran en stund.
 

För mycket skola

Redbull sugarfree måste vara min största last. Anything för att försöka orka fixa allt plugg haha. Shiet, listan med läxor är typ ... 15 läxor mer än vad som är OK. Hjäpte inte precis att dra iväg till Tyskland 6 dagar nyss. Behöver lov. Right now. För att kunna plugga ikapp.
Ska ta tag i lite matte nu. Det låter säkert bra, but it's not ;) Matte är typ det enda som blir gjort. Efter i allt förutom det haha. Fast nu efter Tyskland är jag till och med efter i det.
Från och med nu ska jag plugga varje dag! Istället för en dag varannan vecka som det varit hittills. Så ja, poängen med detta inlägget är att det kan bli väldigt tomt här ett tag, sorry Jassie ;) <3


RSS 2.0