TGIF

Fan va livet äger atm. Hade skola 8-11 idag. Hur skönt!? Dock ganska trött nu men ska snart ta en redbull och sen göra nått värt. Har ganska många måsten men är så taggad på allt atm haha. Sen kan man la lägga till att det är lov nu, aaaaaaawesome! 




hey I heard you are a wild one


du o jag under täcket baby




för det som är riktigt och sant

Another sunny day, YEEY :D Hade också en väldigt chill skoldag, och har skrattat jättemycket. Awesome :D Träffade btw min granne igen imorse, lalalalalla.


Snö som smälter, vårigt <3 fast sverige kommer väl ändra sig vilken dag som helst nu haha.

Satt i ett fönster och chilla, fett varmt ute!

Martin bidrog till mååånga skratt!

you and I - we're soldiers

Heej! Känner för o skriva dagen lite smått i detalj såå .. :

Gick upp ur sängen 09.25. Drog hemifrån 09.35, utanför dörren hejade min tydligen sjukt snygga granne. Inte visste jag att det fanns en sådan här haha. Sen var det grymt soligt och typ +10 ute så den lilla promenaden till körskolan (och resten av dagen tbh) blev jätteskön! 09.40 hade jag körlektion. Notera hur mycket jag hann med på en kvart där! Kom hem från körlektion 10.40. Käkade brunch. Kollade tumblr och slösade bort en massa tid, är grym på de haha. Drog till skolan till 12.30. Hade en lektion där jag också bara slösade bort tid. Sen håltimme på 75 min, drog då till körskolan och pluggade lite teori så att lärarna slipper flippa över att jag knappt börjat med det hela tiden.. Tillbaka till skolan för typ .. 20 min (?) franska. Värdelöst haha. Gick hem o fika, semlaaa <3 Sitter nu och lyssnar på Ulrik Munther - Soldiers. Hittade precis Repeat-knappen i Media Player, yey! Fast nu ska jag försöka få iTunes o funka istället. Ciao!




heaps awesome

surfbunny:  my favs SURF BUNNY YOU ARE AMAZING!
beau julian evan koa jake kolohe

i hope




eeeeeeeeeyo

how to make gif
How to make gif

you shot me with your golden revolver before I could take mine out of the holster

Tumblr ligger nere för tillfället så HEEJ :D Annars då? Valentines day med toffifee och 70 spanska glosor haha .. Fast whatever, valentines day är overrated. Enda skillnaden är att folk lägger ut mer pengar. Eller det borde i alla fall vara enda skillnaden, annars har man problem :) Men ja, hade nog inget annat o säga, förutom kanske att jag heter cammieh på instagram (a) , och nu är tumblr uppe igen så byyee :D



whatever


tumblr <3

Addicted to surf blogs just nu. Kan inteee get enough. (Och killen i gif:en är surfare så jaa det är relevant!)










under the lights tonight

Good morning! Sitter här med en smoothie, njuter av att det är soligt ute och lyssnar på Good morning - Chamillionaire haha :D Juust chillin'. Vaknade btw 9 imorse, lite skillnad mot 13 igår haha?! 1 timme innan alarmet dessutom :D
Idag är jag hundvakt åt Senya och så ska jag förhoppningsvis kunna plugga. See ya :D


then I saw his face

Haha alltså .. satte 4 alarm runt klockan 9-10 imorse, för att inte kunna somna om och sova bort hela dagen. Lyckades stänga av det första och sen sova förbi de andra 3, whataa!?!?!? Måste kanske köpa en riktig väckarklocka haha. Vaknade kl 13.00 (sharp?!), antar att det hade kunnat bli värre iaf.  Tänkte börja plugga vid 14.30, har dock lyckats uppehållit mig med twitter, instagram och bloggar. Haha noll självdisciplin.
Gårdagen bestod faktiskt till stor del av plugg. Yey me! Tog dock bara de enkla grejjerna .. men självklart bättre än inget :)





Random bilder från igår

stu[dying]




i wish

Idag är en sån dag jag somnar vid 21 (istället för det vanliga 01). Hatar att vara sjuk. "Särskilt" nu när jag inte ens kan peka på problemet så jag inte vet om det går o göra nått åt det. Är mest bara allmänt död och t.ex. svimfärdig om jag rör på mig. Har ingen aing om varför?! Men gud vilket tråkigt inlägg. Blir la inge roligare heller, ciao :)

We all wanna be somebodys one and only

Cha bloggeen :) Fett chill dag idag, har bara en lektion som är 14.40-16, efter de ska jag typ till hotellet i Högbo på massage? Skönt :D Nu dör taben snart och jag vet inte var laddaren är så byee :D

new in / make up store



snowy




Har varit sååå mysigt väder i helgen. Hade varit awesome o kunna spenderat lite tid i Kungsberg men så blev det dock inte :( Åkte ut till stugan istället. Och glömde kameran hemma så kunde inte ta nå bilder i det fina vädret :(

I fredags var jag förresten och bowlade ett par timmar. Blev lite besviken på resultatet. Men det var ändå rätt väntat då jag för något år sedan bowlade 2 gånger i veckan och nu var det över ett år sen haha.

RSS 2.0